Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları tasarruf yerına nazaran, rengine için ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın bapsı; sima esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk kuruluşnın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, gestaltnın tasarruf dershaneı gibi faktörler içli olmaktadır.

Yangın ve ivedi pozisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna emsal. 

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + posta seti Yangın Çıkış Kapısı veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı saye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr müsaade olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak süflida yer meydan illere özen vermekteyiz.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir binada olan bu tasarlar kazalı durumların muamele göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda bapnın nite açıldığını tayin etmek gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page