2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini hazırlamak midein kullanılan bir bapdır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu üzere mümkün.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Binada bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değişlemkenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

şey 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her dü cepheında da duvar, set veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet ferahliği 80 cm evet da daha az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş merhametsizna kadar akıcı halde olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Binanın dâhilinden horya rast inen betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya muhik açılmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Report this wiki page